Iphone 7

Tak di nafikan siapa yg pakai iphone ni kaya. 

So siapa yg pakai iphone jangan marah bila orang lain ada judgemental sikit dengan awak hanya sebab awak pakai iphone.

Siapa yg ada rasa macam tu,  its okay sebab lumrah gais. Memang akan ada rasa yang

"kaya la kau sebab pakai iphone"

Tapi kena ingat awak. Mungkin dia kumpul duit nak beli iphone sebab dah lama berangan.

Atau mak dia sponsor sebab dapat result gempak time exam.

Atau memang dapat birthday gift.

Atau dia memang dah kerja pastu ada duit. So boleh la beli iphone.

Basically it goes to one thing. Everyone have their own struggle to get what they want.

Mereka berusaha untuk dapat kan iphone sampai kerja pagi petang siang malam.

Jadi bila dapat beli iphone, benda tu macam hadiah buat diri sendiri sebab berusaha lebih.

P/s; pengguna android pun kaya juga

Kalau tak mcm mana boleh beli samsung s8 tu hihi

No comments: