lupa member


basically lupa member tu memang untuk aku.

aku memang jenis lupa member. dah berapa ramai aku tak wish birthday (untuk kawan kawan sekolah dolu dolu)

ada je aku dekat group tu pastu nampak kawan kawan lain wish birthday.

fuh aku tak wish langsung.

pastu ada pula tanya kenapa aku jadi macam ni,

hmmmmm

sorry la gais aku memang lupa member

sebab korang pun lupa aku.

so kenapa aku kena ingat orang yang tak ingat aku?

p/s; sorry sentap sikit

No comments: